Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
Actiuni de crestere a vizibilitatii si promovare a activitatii polului de competitivitate Automotive Sud-Vest Oltenia
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Home » Misiunea noastra

Misiunea noastra

 

Viziunea strategică a Brandului:

 

Polul de Competitivitate Automotive Sud-Vest Oltenia constituie motorul care va reporni din plin economia regionala in partea de SV a Romaniei si va transforma intreaga zona intr-un spatiu european atractiv si competitive.

 

Misiunea Brandului:

 

Polul de Competitivitate Automotive Sud-Vest Oltenia se va pozitiona ca brand principal in domeniu, menit sa ofere atractivitate potentiailor investitori din domeniul Automotive si nu numai, care sa sa-si relocheze capacitatile de productie sau sa dezvolte afaceri greenfield in municipiul Craiova si in zona judetelor Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALORILE BRANDULUI:

Brandul exprima EVOLUTIE, DINAMISM, AMBITIE, COMPETITIVITATE, valori ce insotesc si exprima cel mai bine domeniile de activitate desfasurate de toti partenerii prezenti in Polul de Competitivitate Sud-Vest Oltenia.

 

 

 

 

 

 

 

TERMENI CE DEFINESC BRANDUL:

                   

Este UNIC tocmai prin unicitatea in Regiunea SV Oltenia, conferita de domeniile de activitate ale membrilor polului, reunite sub umbrela Automotive, o industrie concurentiala aflata in continuu progres tehnologic si inovativ.

Este COMPLET deoarece reuneste companii si societati cu profile diferite, dar care profileaza per ansamblu domeniul Automotive, in toate formele sale.

Este CLAR prin modul de adresare concis, fara interpretare, completat de un slogan care transmite dinamism, actiune si ambitie.

VALOAREA ADAUGATA A BRANDULUI

“POLUL DE COMPETITIVITATE AUTOMOTIVE SUD-VEST OLTENIA”

  1. Experienta companiilor care alcatuiesc polul.
  2. Perceptia publica buna pe care o au membrii polului
  3. Atractivitatea data de succesul afacerilor derulate de membrii polului

Strategia de promovare a Polului de Competitivitate Automotive Sud-Vest Oltenia are in vedere creşterea notorietăţii şi transparenţei acţiunilor polului şi formarea unei imagini omogene a tuturor actiunilor ce vor fi desfasurate in acest sens.